Onze expertise

Duurzame en veilige digitale transformatie

Wij geloven in technologische vooruitgang. Techniek voor én door de mens is ons motto. Vanuit onze expertise in actuele thema’s bieden wij voorsprong in technologie. We leveren deze technologie ‘as-a-service’. Specialistische en klantgerichte dienstverlening waarop u kunt vertrouwen.

Modern workspace

Op de moderne werkplek komt alles samen. Deze werkplek maken wij beschikbaar vanaf elk apparaat, eenvoudig vanuit de cloud. We zorgen voor toegang tot informatie en systemen maar beschermen deze ook. Met de slimme inzet van Microsoft Cloud software stellen wij mensen in staat om online samen te werken. Wij bieden de werkplek as-a-service. Dat betekent dat kosten voorspelbaar zijn en wij zorgen voor adoptie, updates en beveiliging.

Cloud Infrastructure

Cloud infrastructure

Een hybride datacenter biedt u het beste van twee werelden. We combineren de publieke cloud met uw eigen infrastructuur. Zo bereiken we uw doelstellingen met een optimale mix van performance, flexibiliteit en kosten. De cloudtransitie begint met een goede voorbereiding. Onze roadmap biedt inzicht in de transformatie van uw datacenter. Samen maken we technologische keuzes en beperken risico’s in de migratie.

WiFi en Connectivity

Connectivity

Altijd en veilig online, ongeacht uw werk of leefomgeving. We benutten de inzichten uit Artificial Intelligence en Machine Learing om bedreigingen en verstoringen voor te blijven. We maken het netwerk weerbaar, zo blijft uw digitale infrastructuur online en uw organisatie productief. De nieuwste Wi-Fi technologie maakt het mogelijk om draadloos te werken. Met SD-WAN technologie verbinden we uw mensen veilig en snel met elke applicatie.

Cyber Security

Cyber Security

De veiligheid van uw digitale infrastructuur staat voorop. Door slim gebruik te maken van clouddiensten kunnen we snel inspelen op het veranderde cyberlandschap en de wetgeving. De adoptie van publieke clouddiensten verloopt hierdoor beheerst en veilig. Onze geïntegreerde aanpak biedt inzicht, advies en ondersteuning op het gebied van kwetsbaarheden, bedreigingen en weerbaarheid. Wij helpen de veiligheid en continuïteit van uw organisatie te borgen.

Managed Services

“Technologie as-a-service” is onze visie. Wij nemen de beheerlast uit handen, ongeacht of het een cloud, hybride of on-premise omgeving betreft. De nieuwste innovaties en updates worden met u gedeeld, de complexiteit van onderhoud niet. Uw organisatie richt zich op de business en het toepassen van innovatie. Gaat het toch mis? Een team van experts staat 24/7 voor u klaar.

Services

De wereld en technologie veranderen continue. Het volgen van ontwikkelingen is ons vak, hier zijn we dagelijks mee bezig. We helpen u de veranderingen en nieuwe mogelijkheden in kaart te brengen. Samen bepalen we het eindpunt en de route. Zo bereiken we altijd uw doelstellingen met minimale kosten en risico’s. We helpen u in alle stappen, van inventarisatie tot beheer.

Greep uit onze certificeringen en partners

 

CONTACT OPNEMEN