Over Giant ICT

Kwalitatief hoogwaardige technologie geleverd door mensen, voor mensen

Wij leggen het fundament voor uw digitale transformatie. Met behulp van een moderne werkplek krijgt uw organisatie altijd en overal toegang tot informatie en kunnen mensen slimmer samenwerken. Netwerkverbindingen zijn gegarandeerd met behulp van de nieuwste innovaties op het gebied van connectiviteit. Met slimme security technologie houden we data en collega’s veilig. Traditionele datacenters maken we hybride, zo krijgt u toegang tot de innovaties en de schaalbaarheid van publieke cloud. Geen gedoe? We leveren technologie as-a-service.

Onderdeel van Klaver Giant Groep

Klaver Giant Groep door de jaren heen

Giant ICT is onderdeel van Klaver Giant Groep en opgericht in 2001. Maar de roots van het bedrijf starten bij Klaver Technisch Bedrijf B.V. wat in 1923 is opgericht. Het bedrijf heeft zich in bijna 100 jaar ontwikkeld van winkel aan huis tot acht gespecialiseerde bedrijven. Samen zijn wij de Klaver Giant Groep!

Greep uit onze certificeringen en partners

De bevestiging van onze focus op duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid en de aandacht voor het milieu en de leefomgeving

 

Maatschappelijk Verantwoord

Investeren in duurzaamheid

Al sinds 1923 is Klaver Giant Groep een partij die binnen de regio West-Friesland een belangrijke maatschappelijke rol speelt. Dit doen wij met uiteenlopende zaken als werkgelegenheid, het ondersteunen van maatschappelijke projecten en het sponsoren van regionale (sport)verenigingen.

Klaver Giant Groep wil een betrouwbare en degelijke partner voor haar klanten en een solide en stabiele factor binnen haar directe leefgemeenschap zijn. Continue aandacht voor de lange termijnrelatie en kwalitatieve en duurzame producten en diensten zijn daarbij de uitgangspunten waar de Klaver Giant Groep haar opdrachtgevers mee van dienst wil zijn.

CONTACT OPNEMEN