Missie en Visie

Missie

Giant ICT ontwerpt, implementeert en onderhoud ICT-infrastructuren voor MKB+ en Mid-Enterprise ondernemingen. Oplossingen gebaseerd op bewezen technologieën, uitgevoerd en onderhouden door goed opgeleide communicatief vaardige specialisten.

Wij zijn een organisatie die haar medewerkers wil laten ontwikkelen en excelleren binnen haar mogelijkheden. Centraal staan kwaliteit, eerlijkheid, passie, betrouwbaarheid, plezier en verantwoordelijkheid voor onze opdrachtgevers, medewerkers en toeleveranciers.

Wij streven naar een langdurige samenwerking waarbij onze oplossingen en diensten wezenlijk bijdragen om uw mensen beter en slimmer te laten werken.

Visie

ICT is niet meer weg te denken in de dagelijkse bedrijfsvoering van organisaties en gebruikers. Beschikbaarheid, wendbaarheid, beheersbaarheid en professionele diensten zijn hierbij essentieel om organisaties zorgeloos te kunnen laten focussen op hun core-business.

De vraag naar kennis, kunde en expertise om complexe ICT-infrastructuren te koppelen en slimmer in te zetten zal almaar toenemen.
Giant ICT staat als bedrijf voor een betrouwbaar kennishuis die beschikt over hoogopgeleide, communicatief vaardige medewerkers die voorziet in dé IT-infrastructuur welke het beste past bij uw organisatie.

Door persoonlijke aandacht, diensten met toegevoegde waarde en nauwe samenwerking met betrouwbare partners ontzorgen en ondersteunen wij onze relaties op dit specialistische gebied. U staat voor de toekomst van uw bedrijf, wij brengen u ernaar toe vanuit de gedachte: bedenken, bouwen, beheren.

CONTACT OPNEMEN