Werken bij Giant ICT

Word jij onze nieuwe collega?

Dagelijks zijn we vol overgave bezig om ons bedrijf te ontwikkelen tot de beste IT  dienstverlener en onze klanten slimmer en beter te laten werken.  Een leuke informele werksfeer, uitdagende projecten bij interessante opdrachtgevers en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen is slechts een kleine greep van wat je krijgt voor je inzet. Wij willen graag dat je met veel plezier naar je werk gaat want alleen met gemotiveerde medewerkers zijn wij in staat onze klanten te blijven voorzien van kwaliteitsproducten, -projecten en -oplossingen.

Onderdeel van Klaver Giant Groep

Giant ICT B.V. is onderdeel van Klaver Giant Groep. Klaver Giant Groep is een sterk gespecialiseerde en betrokken technische bedrijvengroep in Noord-Holland. Gespecialiseerd technische oplossingen in elektrotechniek, klimaattechniek, beveiliging, telecom, ICT,  infratechniek, zonne-energie en gebouwautomatisering. Bijna 400 collega’s klinkt als een grote groep, maar door onze bedrijfsstructuur hebben we wel degelijk oog voor jou als individu.

Zoek jij uitdaging en plezier in je werk, met opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien naar een hoger niveau?
Bekijk onze vacatures en solliciteer. Hopelijk zien we je snel!

Ontmoet je toekomstige collega’s

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Uitdaging en plezier!

Starten bij ons betekent werken met uitdaging en plezier. Laat zien wat je kan, en laat ons horen wat je wilt.

CONTACT OPNEMEN